Певачица Нада Топчагић завршла у Хитној помоћи након што јој је позлило због неадекватног лечења.

Нада је рекла да је "буквално мислила да ће да умре", јер се лечила сама.

- Била сам у Тополи на меморијалном концерту у част Зорана Јовановића, а дошло је још пуно певача. После тога сам се разболела и 20 дана нисам могла да устанем из кревета и мислила сам да нећу преживети. Погрешила сам што сам хтела сама да се лечим, па сам пила аспирине. Онда сам тако издржавала некако и отишла таква на Тару, а тамо ми се тек слошило, нисам знала шта да радим, рекла је Топчагићева.

Фото: АТА имагес

 

 

Како није могла сама да оде код доктора, рекла нам је да су је возили на крају у Хитну помоћ у Бајину Башту.

- Тад сам стварно већ мислила да нећу преживети, све ме је болело. Кад сам ушла, рекла сам "дајте ми инфузију" и само сам пала. Имала сам 40 температуру, испричала је певачица за 24седам и признала да је погрешила што се лечила у кућним условима без лекара.

- Тада су ми урадили ПЦР, али је већ прошло пуно времена и била сам негативна, тако да не знам да ли сам имала корону. Ја сам се, искрено, бојала само да ми гурају тај штапић у нос. Само то не волим и онда сам избегавала, али сам на крају морала. Јако сам лоше била, да нисам отишла код лекара не знам да ли бих се опоравила. Мислила сам да нећу после моћи да одржим неколико наступа који су били одавно заказани, али сам некако успела, пожалила се Нада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".