Наиме, она је позирала у купаћем костиму на дасци.

 

 

- Са бицикла на даску! Не могу да се уморим. Последица гладовања од 40 дана! Код моје другарице Цеце, написала је она у опису објаве на Инстаграму.

"О, како сте згодни", "каква си ти царица", "Ау, свака Вам част", само су неки од коментара.

Подсетимо, пре годину дана Весна је шокирала јавност тврдњом да 42 дана није јела. Тачније, конзумирала је само одређене супе, сокове, чајеве, свеже воће и поврће. Да то није само „празно слово на папиру“ јасно је и по њеном младоликом изгледу. Мало ко би погодио да ће у октобру прославити 65. рођендан. 

 

 

- У добром сам стању и физички и психички. Ја вежбам већ 30 година и последња два пита сам издржала 40 дана. То ћу сваке године радити. Отрова је све више, треба да се чиситмо. Нема чврсте хране. Зеолит се узима као чист клистир. Вода са лимуном колико желите, чајеви, жалфија... Супе без ичега. Скувате лук или парадајз, то баците и поједете супу. Можете и сок од цвекле, пола чаше дневно. Осећај глади траје 7,8 дана, а онда улазите у победу духа над телом. Волела бих да људи схвате да је гладовање спас за време у којем живимо. Планета је затрована са свих страна. Морамо се редовно чистити, рекла је тад.

БОНУС ВИДЕО:

Милица Тодоровић показала заносну фигуру у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".