Светлана Ражнатовић недавно је одржала концерт у Краљеву.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Ја сам пресрећна, не памтим кад сам последњи пут била у Краљеву. Пресрећна сам, оваква еуфорија, диван концерт, истакла је Цеца.

На питање о њеном емотивном статусу фолк дива је кратко одговорила:

- Ја сам срећна, задовољна, испуњена жена. Довољно ми је да ми је породица жива и здрава, каријера је блистава. Богу сам захвална на свим благодетим, рекла је она.

Цеца је такође похвалила своју колегиницу Дару Бубамару, која је подсетимо изгладила односе са Јеленком Карлеушом па су сада најбоље пријатељице на естради. Јелена Карлеуша је чак наступала и на њеном концерту који је одржан у Арени пре неколико година.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дара је моја дугогодишња другарице, ми смо другарице са почетка деведесетих. То пријатељство никад није доживљавало осцилације, увек је имало здраве темеље, ја њу обожавам. Она мене увек тако насмеје. Позитивна жена, пуна позитивне енергије. И код ње никад нисам приметила ни грам злобе према другим људима, само гледа себе, своју породицу и удри бригу на весеље. Што је прелепа особина код ње, само шири позитивну енергију, испричала је Цеца за емисију "Ексклузивно".

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".