Упознали су се у јуну 2007. кад је Николина Пишек у Рогозници отишла на курс роњења, а чак су се и верили, међутим до венчања ипак није дошло.

Медији су писали како је томе кумовао његов одлазак у хрватски ријалити шоу "Фарма" где је упознао Жану Штрбац, иначе бившу го-го плесачицу. Занимљиво је како је ту сезону 'Фарме' водила управо Николина у пару с Мијом Ковачић.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolina_pisek

 

- Да, истина је да смо Кристијан и ја дефинитивно раскинули. Мислим да је коначно нашао жену која му одговара - рекла је тада Николина Пишек.

Он је касније новинару Слободне Далмације рекао да су свему пресудили његови финансијски проблеми до којих је дошло кад му је пропао један пројекат.

- Николина је једна од најлојалнијих особа које сам упознао. Не чујемо се више, али памтим је само по добру. Она ми је рекла: 'Молим те, иди у Норвешку, почео си лоше да утичеш на мене и моје дете. Ради те твоје упорности и гурања пројекта који у Хрватској очито не желе.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Схватио сам да говори истину и да и њу повлачим у понор. Била је увек уз мене, али баш због тога морао сам да је напустим и да јој дам шансу да живи. Ето, тако сам изгубио и љубав свог живота. Нисам је оставио зато што је нисам волео, напротив, оставио сам је јер сам је превише волео, могу рећи да је она била она права. Она је јако интелигентна, добра и лојална. Али нажалост време је било криво и разишли смо се - рекао је Цуравић 2018. за Слободну Далмацију.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".