Певачица Романа Панић (47) одлучила је да вреле летње дане проведе у Боки которској, где се већ данима уназад одмара и прикупља енергију за наступе.

Међутим, фотографије које је Романа објавила, изазвале су лавину коментара.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/romana_panic

 

Наиме, певачица се скинула у изазовни купаћи костим, који је истицао њену фигуру, као и задњицу. Бујним грудима мамила је уздахе свих присутних на плажи.

Подсетимо, певачица је недавно гостовала у емисији ,,Премијера", па је проговорила о љубавним плановима.

- Увек пожелим добро здравље и добру енергију, да будем радосна, мада је тешко у овим временима остати нормалан, свој и здрав. Присутни су разни страхови, мој савет је да људи покушају сами себе да лече, наравно да сам за вакцинацију. Али себе треба да хранимо добром духовном храном како бисмо све ово изгурали - прича Романа и открива да ли су спекулације да се удаје истините:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/romana_panic

 

- Мислим да ће ова година бити доста добра за мене, ушла сам у неку предивну фазу живота. Доста сам радила и срела сам свог првог сарадника, свог првог продуцента и због тога сам пресећна јер сам одувек веровала да он најбоље за мене пише. Радујем се неким новим стварима. Знаш да ми певачице не волимо да причамо о љубави.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".