Емотивна и романтизована биографија култног певача додирнула је срца свих, а обзиром на невероватну синергију међу глумцима, многе занима како је снимање одређених сцена изгледало из угла самих актера.

Фото: В. Данилов, Фото: Јутјуб принтскрин/ZELJKO JOKSIMOVIC

 

 

Милан Марић се осврнуо и на интимне сцене из овог остварења, које је снимао са колегиницом Миленом Радуловић која тумачи Наду, односно трећу супругу Томе Здравковића, коју је певач упознао и оженио у Црној Гори.

- Сви смо се водили емоцијом и интуицијом. Бјела нас је пуштао, дозвољавао нам је да нас у сценама воде емоције. Моја је дужност била да као старији колега у интимним сценама са Миленом Радуловић будем пажљив и брижан - рекао је глумац.

Милан Марић поменуо је и колегиницу Мирјану Карановић, која му у филму глуми мајку.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Мира Карановић је велика глумица. Код ње нема ничег лажног и фолирантског. Са њом је дивно радити, јер ти као партнеру, младом глумцу, даје озбиљан простор - рекао је Марић.

Колики је успех доживео филм говори и бројка од 400.000 људи који су га до сада погледали. 

Похвале на рачун глуме Милана Марић могле су се чути свуда, а занимљиво је да је одувек маштао да ће се бавити нечим сасвим другим. Ипак, глума га је убрзо купила, а поред осталих великих глумачких остварења, филм "Тома" ће заувек имати посебно место у његовом животу.

Фото: Тањуг/Архива Новости

 

 

- Ако се прави филм о Томи, не може да не буде емотиван, то је сложена прича о његовом животу. И емоције, емоције пре свега. Песму "Туга" Тома је написао као веома млад, а снимио је скоро пред крај живота и стално смо се враћали на то. Овај филм ће имати посебно место у мом животу шта год радио - рекао је глумац.