Марина Радосављевић коју је, према њеним речима, претукао њен бивши љубавник И. Т, није животно угрожена, а осумњичени за насиље над њом се сам предао полицији.

- Управо се враћам из полиције, покренут је кривични поступак против бившег партнера И.Т. - рекла је Марина видно узнемирена, па наставила: 

- Не осећам се најбоље, стигао ме је стрес, нон стоп повраћам и не могу да дођем себи, уплашена сам за своју безбедност и  безбедност своје породице - рекла у даху уплашена певачица.

Певачица тренутно проживљава праву агонију.

- Тражила сам забрану приласка и заштиту полиције, ја желим да без страха и подигнуте главе ходам - казала је Радосављевићева.

Марина се дотакла и односа са И.Т. и тврди да они нису у било каквом односу већ годину дана.

- Ја  сам из тог односа изашла пре годину дана и са тим човеком апсолутно немам ништа, ја сам само жена која тражи правду, желим да будем безбедна! Ја да сам желела да будем спонзоруша далеко бих догурала. - рекла је она.

Подсетимо, певачица је прошла кроз сличну агонију крајем фебруара ове године, када је чаршија причала да је због везе са ожењеним И. Т. пребијање наместила његова супруга. Од тада, како каже, није имала никакав контакт с њим.

Фото: Фејсбук принтскрин/Marina Radosavljevic

 

- Можда и то има везе са њим, баш то што сам била брутално нападнута од стране два мушкарца на паркингу испред места где сам требала да наступам. Надам се да ће надлежни органи решити ово и заштити ме. - рекла је она и додала: 

- Ја се поштено бавим овим послом, таман сам се опоравила и рекла себи да кренем даље и да се борим за себе и своју каријеру, ово ме је баш пољуљало.
Ја имам и свој приватни живот, желим да имам партнера и да нормално живим као свака жена на овом свету која заслужује да буде вољена и поштована. - завршила је Марина.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Оља Карлеуша - ретроспектива каријере

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".