Весна Вукелић Венди након више од две деценије, открила је детаље љубавне везе са лидером радикала Војиславом Шешељом.

Иако је политичар својевремено тврдио да је њихова веза трајала само два месеца, фолкерка је истакла да је у љубавној романси са Шешељом била чак годину дана.

- Зна се да сам нешто више од годину дана била у вези с Војиславом Шешељом. Одговарао ми је јер је у то време био интелигентан, па смо се међусобно допуњавали. После се испоставило да није баш тако - тврди Венди две деценије касније и наглашава.

Фото: Н. Скендерија

 

- Раскинули смо јер сам ја имала потребу себе да градим, а не да будем у златном кавезу. Мене златни кавез никада није занимао. Нисам желела да жртвујем живот због неког гвожђа, скупих аутомобила, летовања. Код мене нису никад пролазиле риболовачке приче да је било ко слао хеликоптер по мене.

Фото: Архива Новости

 

- Зашто је она одлучила да говори о томе након толико времена, заиста не знам. Можда јој треба медијске пажње, па се сад за то хвата. Боље да ме се мане. Тај златни кавез о којем она говори, није ми јасно шта је мислила под тим и шта то уопште значи. Шта би Венди то још могла да каже, а да није досад већ рекла - кроз смех је поручио Шешељ.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Борис Џонсон - најсмешније фотографије

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".