Некадашња водитељка ТВ Пинк Инес Гавриловић спадала је својевремено у најпопуларније у региону и била једна од омиљених ТВ лица.

Она је дуго водила "Недељно поподне", након чега је била прва водитељка музичког такмичења "Звезда Гранда". Тадашњи учесници сећају се Инес са симпатијама, чак и две деценије касније.

Фото: ТВ Пинк

 

 

- Како се не сећам Инес, она је била једно дивно створење и то не кажем зато што сам јој ја била фаворит (смех). Заиста вам кажем, она је увек била насмејана, али не лажно, за камере, него искрено и од срца - открила је једном приликом певачица Славица Ћуктераш.

Она је открила и да Инес никад није имала "жуте минуте".

- Никада, она се није на снимањима ни нервирала, а камоли да се свађа или виче на кандидате. Таман посла, заиста је била дивна, верујем да је и данас таква - истакла је Славица.

Фото: Јутјуб принтскрин/ SamoZaVaseOci

 

 

Инес се издвајала елоквенцијом, али и врло брзим говором у ком би понекад долазило до лапсуса, а тиме је побрала само још више симпатија публике.

Ипак, када је вила на врхунцу популарности, водитељка је решила да се повуче с јавне сцене, а једном приликом је истакла да нема жељу да медији пишу о њој.

Како су својевремено писали домаћи портали, Инес се појавјивала на изложбама паса, а данас је посвећена мајка и породична жена.

Она има профил на друштвеној мрежи Инстаграм, где углавном дели пејзаже и породичне фотографије, а једном приликом је показала како данас изгледа. Као да је време стало.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".