Позната глумица Ивана Јовановић (41) забележила је неколико запажених улога у српским филмовима и серијама: играла је у у филмовима "Рат уживо", "Мртав 'ладан" и "Вир", као и у серији "Непобедиво срце".

Међутим, дефинитивно највише симпатија побрала је као Неда у "Греху њене мајке", серији Здравка Шотре која је емитована крајем 2009. и почетком 2010. године.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS

 

 

Ипак, након што је све освојила улогом Неде, она је изненада нестала са сцене, да бисмо после извесног времена сазнали да је изградила живот на другој страни Атлантског океана.

Ивана, наиме, већ неко време живи у Америци, где се не бави глумом, а последње што је познато медијима о њеној каријери јесте да се запослила као креативни менаџер у једном ресторану.

Она је током живота у Србији ретко давала у интервјуе, а у једном од њих осврнула се на рођење свог сина Виктора. Овај предиван тренутак обележила је и тешка траума кроз коју је Ивана прошла јер је, како је испричала, повређена на порођају.

- Након порођаја, лекари су ми рекли како је требало да ме породе царским резом. Ипак, нису то урадили и направили су грешку. Виктор је био велика беба од четири и по килограма. Била сам под епидуралном анестезијом и нисам осећала доњи део тела, нити контракције. Доктор је желео да погура бебу и лактом ми је притиснуо стомак, али очигледно је то урадио тако јако да су ми пукла три пршљена. Нисам ни знала за то све док није прошло дејство анестезије - испричала је глумица за "Сторy" пре неколико година.

 
 

Фото: В. Данилов

 

 

Како је објаснила, опоравак је трајао дуго, али је она задржала оптимизам. Међутим, тада је истакла да није спремна за још једну трудноћу, будући да је на порођају доживела такву повреду.

- Тих месеци трпела сам невероватне болове и могуће је да је и то разлог због којег више не желим да рађам јер сам прошла кроз невероватну ситуацију - рекла је Ивана.

Она са сином Виктором тренутно живи у Лос Анђелесу, а свој живот описује бајковито.

- Живим у Лос Анђелесу свој сан, али не онај треш, него буквално сањам у свом кревету у својој кући на брду Холивуд. Пишем и колумну за један магазин. Пишем о свим темам које ме инспиришу. Сваки дан радим нешто ново, али има и неких рутинских ствари које ујутру обављам - изјавила је пре неколико година за "Глорију".

 
 

Фото: Танјуг/Ненад Неговановић

 

 

Како је истакла, јутра јој почињу на предиван начин, уз уживање у мору, а неретко среће и светски познате лепотице.

- Будим се, крећем на плажу да се бућнем пре посла. Пливам 20-ак минута сама, некада с фокама и пеликанима, а некада поред Кејт Хадсон, Џенифер Билс, Руни Маре, Скарлет Јохансон. Све сам их видела и верујте ми да су Српкиње много лепше - истакла је она тада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".