Марина Туцаковић својим текстовима обележила је естраду, те на тај начин постала "бесмртна". Готово да не постоји особа која не зна неку песму, чији је текст потписала Марина.

Нажалост, тешка болест узела ју је под своје, те је Марина после тешке борбе, изгубила битку за живот у 67. години.

Након њене смрти, огласили су се многобројни певачи, којима је Марина направила ванвременске хитове, те се тешка срца опростили од ње.

Фото: Н. Фифић

 

Међу њима је била и певачица, Неда Украден, коју је Маринина смрт дубоко потресла. "Марина Туцаковић није заувек отишла из живота поштовалаца и обожавалаца који су волели њену музику и коју су сарађивали са њом" - рекла је том приликом Неда.

Неда Украден истакла је да је Марина сарађивала са људима из целе бивше Југославије, те да не постоји особа која је није обожавала. Она додаје и да је Туцаковићева обожавала да се дружи са људима са којима је сарађивала. Имала је велико поштовање према сарадницима и никад није била сујетна, објаснила је Неда за Телевизију Прва.

"Мало је речи којима се може описати њен рад", рекла је певачица.

За сам крај, Неда Украден, емотивно је изјавила да ће Марина Туцаковић сигурно свима недостајати, посебно људима који су поштовали и волели њен ради, али и њу као особу.

Фото: В. Данилов,Фото: Алекса Станковић

 

Марина Туцаковић направила је хит од песме "Зора је", написавши само један стих за песму, коју изводи Неда Украден, за чији је стих зарадила велику суму новца.

Певачица је једном приликом открила и који је то најскупљи стих који је Марини донео више од 100.000 евра.

"Песму ми је написао покојни Ђорђе Новковић и нас двоје смо се неколико пута посвађали око самог наслова песме. Прво смо је назвали ‘Јоване, зора је’, па ‘Милане, зора је’. Последња и коначна верзија је ‘Зора је’. На крају сам позвала Марину Туцаковић, која је написала само један стих, а то је: ‘Суза је из ока канула’. Њој је тај стих донео преко 100.000 евра“, испричала је Неда у једној емисији.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".