Маја Милутиновић имала је прилику да кроз десет месеци учешћа у популарном такмичењу "Звезде Гранда" сарађује са Светланом Цецом Ражнатовић која јој је била менторка.

Након завршетка такмичења Маја је одлучила да открије каква је Цеца када се камере угасе. Овом приликом она је признала да је била врло шокирана певачициним понашањем приликом првог сусрета и пробе, те да није очекивала да је приватно тако приземна и топла.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда

 

- Заиста предивна. Искрено, нисам очекивала да је највећа балканска звезда толико велики човек, дивна особа. Толико је пријатно у њеном друштву, топла, срдачна, спремна да помогне, да се активно бави сваким сегментом наступа нашег. Са њом можете да причате о било чему, и важним стварима али и оним опуштеним, да се само ћаска уз кафу - открила је Маја.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda

 

- Пошто нам је јављено да ће и Ивана Петерс радити са нама као члан Цециног тима, нисам очекивала да ћу видети Цецу на проби. Међутим, прва проба, ми седимо, она улази, ми у шоку као: 'Вау'. Изљубила нас је и изгрлила све, и већ ми је било јасно о каквој дивној жени и енергији се ради - објаснила је Маја.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Драган Стојковић Босанац

(Grand Online)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".