Познати рагбиста Мајкл Лича ослобођен је оптужби за породично насиље након што је његова бивша вереница Кара Чилдерхаус одбила да сведочи против њега, преноси Њујорк Пост

Како је суд саопштио, Лича умало није искрварио на смрт, пошто је руком разбио прозор када је видео своју вереницу Кару Чилдерхаус како орално задовољава његовог саиграча Адама Елиота.

Фото: Фејсбук принтскрин/Kara Childerhouse

 

Овај инцидент се догодио прошле године у кући рагбисте. 

Како се наводи, Лича је вече пре инцидента пио алкохол и заспао у соби, да би устао у раним јутарњим сатима и видео своју тадашњу вереницу како да вара са саиграчем из клуба. Након што је видео овај шокантан призор, вратио се у кућу, а за њим је кренуо и Елиот. Тада је Лича руком ударио прозор на улазним вратима и тешко расекао руку. 

Том приликом изгубио је 2.5 литра крви и скоро искрварио насмрт, а поред тога добио је и оптужницу за породично насиље. Наиме, сведоци су чули како је викао да ће убити жену, што је било доста за оптужницу. 

- Нисам могао да избацим из ума слику моје веренице која орално задовољава мог пријатеља - рекао је Лича на суду у петак.

Лича је константно тврдио да није напао бившу вереницу и на крају су оптужбе против њега одбачене, јер је Кара одбила да сведочи против њега, пише Мирор

Она је објаснила да је тренутно трудна и под великим стресом, па да због тога не жели више да учествује у судском поступку. Аутоматски, суд је избрисао њена дотадашња сведочења, након чега је тужилац остао без најбитнијих доказа.

 

 

Његов сада већ бивши пријатељ Адам Елиот, потврдио је његову верзију приче.

Елиот је открио да је био 12 сати у кући саиграча и да је Лича рекао вереници: "Шта то, дођавола, радиш?" Након тога се вратио у кућу и разбио стакло.

Лича је срећан јер је истина коначно изашла на видело.

Фото: Фејсбук принтскрин/Kara Childerhouse

 

- Сада само желим да оставим све иза себе и наставим са својим животом - рекао је рагбиста.

Бивши либански репрезентативац, који је одиграо више од 100 утакмица НРл-а, због повреде је морао да заврши каријеру.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".