Бројни туристи незадовољни су превисоким ценама са којим су се сусретали на разним летњим одмаралиштима, а "некоректност" угоститеља није изостала и на Златибору, судећи по снимку који кружи друштвеним мрежама.

На видео запису, постављеном од стране једне девојке на ТикТоку, приказан је рачун који је обухватао две кафе, воду и сок, а укупна цена ју је "шокирала".

 

 

- Дођете на Златибор, одлучите да попијете кафу овде, није страна земља. Две кафе, вода и Цоца-Цола, молим лепо, 1.055 динара. Шта 1.055? - навела је девојка.

Како се може видети на рачуну, флашица воде од 0,33 коштала је 235 динара, кока-кола 0,23 износи 380, а две еспресо кафе са млеком по 220 динара.

Дечко који је седео са њом само је одмахнуо главом на питање девојке о рачуну, а такође је у опису објаве истакнуто "Златибор није скуп - такође Златибор" алудирајући на превисоке цене.

Фото: принтскрин ТикТок/itsmesanjaa

 

 

Доста особа искористило је прилику да коментарише поменут снимак, а мишљења су различита.

"Лелееее, па то је много, што је много, много је"

"На Дивчибарама хладан нес, кока-кола и плазма шејк су 2.000 динара".

"Такве су цене јер идете тамо. Идите на Стару планину на пример, природа је далеко лепша, а цене су смешне. Исто то када би тамо наручили рачун би био 400-500 динара".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".