Пре операције хирург му је рекао да су шансе да преживи, односно да умре на столу 50 одсто. Дали су му анестетик, па је осећао како тоне у сан.

Ипак, пробудио га је звук тестере којом је његов грудни кош био пререзан. Покушавао је да каже лекарима шта се догађа, али из њега није излазио звук, а потом је покушао да да знак телом - исто безуспешно.

Није чак могао ни да плаче, јер је анестетик зауставио рад његових сузних жлезда. Чуо је како лекари расправљају о стању његовог срца, односно о томе колико је оно оштећено.

Секундама касније, осетио је болне таласе како пролазе кроз његово срце, и шокиран је схватио како је срце управо престало да му куца. Зато су му лекари давали електрошокове, а бол који је осетио описао је као нешто најгоре што је икад искусио.

После буђења, описао је тај догађај као "сахрану живог човека". Срећом, Вилијамс је успео да преживи, али последица ипак није успео да се реши - од тада пати од ужасних ноћних мора због којих шкргуће зубима док сања, а има и сталан страх од смрти упркос психотерапији преноси Курир.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".