Пред Првим основним јавним тужилаштвом у Београду данас је саслушан С. М. (26), из Апатина, осумњичен да је слао претеће поруке новинарки ТВ Пинк, Јовани Јеремић. На терет му се ставља кривично дело угрожавање сигурности.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Kurir

 

 

Он је ухапшен у петак, када му је на захтев Тужилаштва одређено задрђавање. На саслушању, како сазнајемо  је уз присуство изабраног браниоца негирао дело које му се ставља на терет.

У даљем поступку у Тужилаштву ће бити испитана и Јована Јеремић, даће се налог за вештачење мобилног телефона, а можда ће се тражити и вештачење осумњиченог, како би се утврдила његова урачунљивост. Такође, биће испитано још неколико особа на околности да ли су и на који начин можда умешани у изнете претње.

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо/Republika TV

 

 

Јеремићева је пре неколико дана пријавила полицији да јој стижу претеће поруке и то од особе која се представља као човек Вељка Беливука. Према информацијама које смо добили, неке од порука су гласиле: "Уништићемо те из принципа, јер је са нама увек Невоља", "Мислиш ако је Веља пао да нисмо поделили позиције", "купи карту из Србије у једном правцу или ће у супротном јести жито на твојој сахрани".

(Н. Б.)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".