Милена Поповић је објавом на Инстаграму изазвала прегршт коментара, махом позитивних.

Невенчана супруга убијеног Оливера Ивановића редовно објављује фотографије на свом Инстаграм налогу, а последња је изазвала многобројне реакције и коментаре.

Милена, која је недавно обелоданила да је у вези са Игором Јурићем, објавила је фотографију из аутомобила. Међутим, оно што привлачи пажњу су бујне груди и изазовни деколте, од кога, рекло би се по коментарима, застаје дах.

"Превише си згодна", "Лепота и слатки", "Прелепа дама", "Српска Моника Белучи", "У мору једноличних дама савршено посебна", само су мени од коментара.

Оливерова удовица је недавно, такође фотографијом на Инстаграму, узбуркала јавност. На једној фотографији је изгледало као да показује веренички прстен и бурму па се спекулисало да ли су се она и Игор Јурић тајно венчали.

На другој фотографији се видела тетоважа, односно реч "љубав" исписана на руци, а управо је то писало уз фотографију са Игором коју је Милена претходно поставила, па потом и обрисала. Многи су се запитали да ли је управо ова тетоважа посвећена њеном партеру.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".