Медији су после његове смрти подсећали на детаље из његове биографије, па и на чињеницу да је својевремено био у љубавној вези са водитељком Драгном Катић, која је изјавила да јој Игор остаје у најлепшем сећању.

О њиховој младалачкој љубави сведочи и једна новинарска минијатура објављена 1994. године у часопису "Сабор". Фотографију на којој Игор заљубљено гледа ка младој и лепој изабраници, пратио је кратак текст о томе како би се могло очекивати да фронтмен "Кестена" напише и песму о Драгани.

Фото: Репринт Сабор

 

Све популарнија група "Дивљи кестен" освојила је срца публике прво певајући о Зорану, а онда нежне љубавне песме о Кристини, Наташи... Многи типују да ће ускоро Игор Старовић, певач и композитор бенда, запевати о једној Драгани. Зна се и зашто - јер се тако зове његова девојка.

Реч је о ТВ-водитељки Драгани Катић, од које се Игор у последње време не раздваја. Што би рекли старији - они се занимају!

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај чланак је изашао у "Сабору", 4. априла 1994. године. *

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".