Ирина Вукотић тренутно слободне дане проводи у Црној Гори. Уз чашу вина, водитељка се опушта на лежаљци, загледана у море, а пратиоцима је пажњу привукла и њена витка линија коју је показала у купаћем костиму.

Како је својевремено открила, Ирина, која је и мама девојчице Искре, своју исхрану базира углавном на поврћу.

- Пријају ми лагана јела од поврћа, док од меса једем само рибу, бифтек и понекад пилетину. Обожавам пиринач са сувим грожђем, грашак са циметом и чорбе са бар пет врста поврћа и индијским зачинима који дају пикантан укус. Обично вечерам туњевину, салате, али и разне пите - рекла је раније водитељка за медије.

Поврћем и воћем снабдева се најчешће у башти свог оца, који гаји шљиве, дуње, паприке, парадајз и краставац.

- Знам да његови плодови нису прскани, укус им је фантастичан и не може да се пореди са укусом "пластичног" поврћа које нам нуде у продавницама", рекла је тада Ирина и објаснила шта најчешће једе за доручак, док обавезно прескаче млеко и јогурт.

- Ујутру је важно уносити масти, нарочито ако имате недостатак витамина Д. Зато радо једем путер, маслине, јаје и кисело млеко у које често ставим семе коприве јер је добро за унос гвозђа. Не пијем млеко и јогурт, већ само кисело млеко - рекла је она.

Ирина изузетно води рачуна и о уношењу довољне количине течности.

- Сваког дана обавезно попијем бар литар ђумбира, а дан завршавам чајем од сладића који обожавам - открила је раније водитељка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".