Бик

Ваша посесивност потиче од ваше потребе да се осећате безбедно, тако да када је у питању партнер, можете бити изузетно територијални. Није тешко замислити да сте као дете често говорили: „То је моје“. Очекујете апсолутну лојалност и верност од партнера, јер сте склони да их видите као нешто што само вама припада.

Поред партнерских односа Бик прижељкује ствари које су лепе и луксузне, и често нерадо дозвољавају другим људима да их позајмљују или додирују.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Имате сумњичаву и љубоморну природу јер се плашите да ћете бити напуштени и издани, стога волите да свог партнера држите под контролом. Можда осећате да их ваша посесивност емоционално гуши, али ви то не радите да бисте им нашкодили, већ само да бисте се осећали боље.

Помало је ваше понашање контрадикторно јер цените независност, и то је нешто што вас привлачи, а опет, намерно покушавате да је одузмете свом партнеру када ваша посесивност букне.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Ракови су такође један од посесивних знакова Зодијака, јер се тако чврсто држе за људе у свом животу и не дозвољавају им да дишу. Морате ослободити свој стисак и схватити да вас неће напустити. Ако то ураде, видећете да је тако било најбоље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".