Поједини домаћи медији јуче су објавили су да је старлета и бивша учесница ријалитија Ана Кораћ трудна, међутим она је то све убрзо демантовала.

- Мислим да треба коначно и ја да се огласим да се не би објављивале изјаве које нисам дала. Што се тиче трудноће, нећу се још увек оглашавати на ову тему, разумите ме, објаснила је Ана на свом Инстаграм сторију.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ana_korac

 

 

Но, међутим у међувремену се изгледа ипак нешто променило, па је Ана одлучила да призна да је трудна.

Старлета је објавила да чека дете, фотографисала ултразвук, али и стомак на ком је нацртана беба.

 

 

- Као прво желим да се извиним што ме дуго није било на инстаграму, али имала сам најлепши разлог за то. Морали смо мало да одмарамо више и пустимо неко време да све буде како треба, сада када си добољно порасла мислим да је дошло време да са вама поделим ове прелепе вести. Не знам шта бих пре написала и одакле почела.Толико сам те желела и маштала да ће се ово једног дана остварити, и сада коначно си ту. Знај да си створена из огромне љубави. Чекамо те да те мазимо пазимо, љубимо и чувамо од свих, мрвице моја, шта год девојчица или дечак, није битно, једино што је битно да ћеш бити највољенија беба на свету. И нешто мени најслађе и најлепше је то што твој тата сваки дан прича са тобом преко мог стомака. Чекамо те, волимо те, и радујемо се сваком новом дану са тобом, написала је Кораћева.

БОНУС ВИДЕО:

Девојка Ђорђа Ђоковића тренира на јахти

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".