‒ Сигурна сам да би многи били изненађени када би чули за неке велике, круцијалне ствари које су ми се догодиле. До сада нисам имала потребу да то поделим са јавношћу, али не кажем да једног дана нећу обелоданити свој део приче ‒ рекла нам је Тања Војтеховски када смо је питали шта би гледаоци могли да сазнају из емисије „Живот прича“, у којој би она била гост.

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

 

Неке од непознаница из Тањиног живота су: ко је био њен први супруг, због чега се развела, али и зашто је ћерка Тијана, коју је родила 1991. године, одлучила да кроз живот корача са мајчиним презименом.
 
Тања се други пут удала 1999. године за суграђанина Срђана Стеванова, са којим је остала у браку десет година. Будући да је њена ћерка била мала када јој се мајка преудала, практично је одрастала уз очуха, који јој је надоместио очинску фигуру.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/tanjavojtehovski

 

Тања је своју одлуку да се разведе образложила:

‒ Постоји само један узрок за развод, а то је брак. Осетила сам потребу да кренем даље, а у сваком партнерском односу потребно је да имате осећај да вас неко у томе прати. Што би Енглези рекли: То више није била моја шоља чаја.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".