Певачица је снимила дует са колегом Немањом Стевановићем, а многи су за њих говорили и да су у вези, што је пар демантовао речима да су само добри пријатељи.

Ево где су данас и како изгледају чувени Силвија и Немања.

Силвија Недељковић гласом и осмехом освојила је публику, али иако су јој прогнозирали успешну каријеру она се због љубави одрекла естраде и напустила Србију.

Силвија је била такмичарка треће сезоне овог шоу програма, а те 2007. године је у великом финалу заузела седмо место.

После “Звезда Гранда” Силвија је наставила професионално да се бави певањем, али љубав ју је омела. У међувремену се удала за некадашњег голмана Црвене звезде Сашу Стаменковића са којим се остварила у улози мајке и одселила се у инсотранство.

 

 

- Моја и његова каријера су захтевне, многе жртве морају да се поднесу, али подржавамо се! Засад нам иде савршено. Он ме често прати на наступима, што ми представља велико задовољство и ја идем на његове утакмице како бих га бодрила, причала је она.

За разликуи од ње, Немања Стевановић је наставио са певачком каријером.

Некадашњи певач "Гранда" остаће упамћен по учешћу у ријаити програму "Фарма" у који је ушао са тадашњом девојком Миленом Ћеранић. Њихово учешће и понашање осудили су многи па је Саша Поповић одлучио да их удаљи из продукцијске куће.

Фото: В. Данилов

 

 

Немања се данас не појављује толико у јавности последњих година, осим ако за то нема повода. Пре пандемије коронавируса је често радио у иностранству, а слободно време проводи са супругом Јеленом и ћерком Машом.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/немањастевановиц82

 

Одлучио је да се посвети породици па сада га све ређе виђамо у јавности.

Њихов дует "Једини једина" можете послушати овде:

https://www.youtube.com/watch?v=QrbAOIvTsOg

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".