Иако смо навикли да је виђамо позитивну и веселу, фолк певачица Биљана Сечивановић није увек у животу имала разлога за смех.

Годинама је покушавала да затрудни

Биљана се најпре годинама лечила од стерилитета, а када је успела да затрудни, отац њеног детета ју је напустио. Певачица је ипак, уз подршку својих родитеља, одлучила да роди дете и буде самохрана мајка.


Нажалост, дан када се породила у исто време био је и најтужнији дан у њеној фамилији јер је син њене рођене сестре преминуо.

- Нажалост, нисам могла да се радујем том бићу које сам ја донела на свет, јер је тог истог дана поворка кренула да однесе два метра под земљу још једно младо биће, сина моје рођене сестре Николу - кроз сузе је испричала Биљана својевремено гостујући у једној емисији.
Биљана се порађала у Аустрији, па јој је још теже пало што у тим тренуцима није могла да буде уз своју породицу.

- Назвали су некога у мом окружењу и саопштили. Ја сам већ видела колико је сати и шта се догађа, почела сам да урлам на сав глас и ту ноћ нисам могла никако да спавам како треба, да би убрзо после тога почели болови и порођај. Тешки тренуци, сам у туђем свету без игде иког свог. Трудим се да заборавим на то, али сваки Матејин рођендан подсећа на тај тренутак - рекла је Биљана пре пар година у својој тужној исповести.

Њена сестра је 13 година касније родила девојчицу, а затим и дечака, али ју је после трагедије у којој је изгубила сина сачекала још једна лоша вест. Сазнала је да болује од рака дојке, а борба са окрутном болешћу одвијала се током њеног учешћа у једном музичком такмичењу, али је певачица као прави професионалац дала све од себе да њена каријера не испашта.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".