- После првог "Великог Брата" сам снимио две рекламе и зарадио 100.000 евра, па сам радио као менаџер, радио сам у многим емисијама, имао сам велика примања. Свуда сам давао отказ, заситим се свега. Није ми новац толико битан ако се не осећам добро у томе. Уназад 16 година јесте прошло кроз моје руке 500.000 евра, али од свега заједно што сам зарађивао, нису само хонорари од ријалитија- открио је Мики који тврди да се у потпуности променио:

- Увече не излазим. Нисам био у Београду не памтим, одем до Земуна. Није ме само очинство променило, зависило је доста од супруге која је имала доста разумевања, имамо исте хобије. Свако треба да се жени из свог краја, тај начин размишљања нам је сличан. Често ми каже да је подсећам на њеног оца. Због детета сам постао одговорнији према новцу и животу. На себе сам знао да трошим доста, сада размишљам о будућности - искрен је Ђуричић и додаје да ће се ускоро преселити:

Фото: АТА имагес

 

- Много волим Купиново, нажалост због детета и породице смо прешли у Инђију. Супруга тамо има кућу и ради у две средње школе и дете иде у вртић тамо. Сутра ће имати више могућности, Најбољи друг и рођак из младости ми је из Инђије и живи јако близу мене. Живео сам 10 година у Београду, 10 у Новом Саду, долазићемо овде викендом - рекао је Мики и додао да није учествовао у куповини куће:

- Супруга је наследила и пола исплатила од њеног новца. Немам  проблем са тим, заједно живимо. Поента је да мојој породици буде лепо. Нисам био заговорник породичног живота и мислио сам да се нећу остварити као родитељ, сада ми јако прија тај живот.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Профимедиа

 

Мики каже да почиње да се бави производњом органске хране, те да ће и купити посебну врсту свиња из Славоније и продавати месо:

- Радим са пријатељем из Прогара на органским производима. Тај начин узгоја свиња је као пре 100 година. Не једу концентрат, људи се одушеве када пробају. Планирам да се бавим том храном из Славоније да увезем фејферицу, чувену црну славонску свињу која је у шумама. Код нас их нема. Та свиња је добра за сухомеснате пороизводе. То месо ће имати другачији укус - каже Ђуричић који сада најављује и улазак у "Задругу 6":

- Због детета сам ушао у ријалити. Можда уђем и у шестицу. Сваке године кажем никада више и онда дође примамљива понуда.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".