Ријалити звезда Јелена Голубовић преживела је праву драму када је један од гостију њеног хостела, који има у близини главне аутобуске станице, упао у њен стан и опљачкао је.

Јелена је ово прећутала чак и најближим пријатељима зато што није желела да се било ко секира или брине како се осећа.

Такође, ријалити-звезда се плашила да за ову пљачку не сазнају њени утицајни пријатељи јер није хтела да било ко испашта или, не дај боже, страда због ње. Она жали све те мигранте и помаже им, стога је опростила овај напад у нади да је то био само један изузетак и да се то више неће поновити. Све се одиграло пре годину дана, када су она и њена мајка Светлана примиле групу странаца на спавање.

- Јелени је овај хостел једини приход новца када није у ријалитију и када нема ангажмана на филму или серијама. Хостел се налази на одличној локацији, ту је аутобуска станица, много туристичких агенција где свакодневно свраћа гомила странаца, као и осталих туриста. Јелена ту годинама изнајмљује собе и простор који је некада био заведен као хостел. Никада није имала неприлике ни проблеме, али недавно им је све то пресело јер их је напао управо њихов гост. Она и мама Цеца су примиле групу странаца, били су тамнопути, деловали су као мигранти, али оне никада нису гледале кога примају јер се није дешавало да имају проблеме, а било им је важно да зараде. Нису имале особље, радиле су њих две, а жена која сређује просторије у хостелу примала је госте.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Objektiv TV

 

Пошто је тог дана морала оде раније, Јелена је отишла да наплати странцима и да им кључеве, као и да им објасни све око просторија - каже извор близак Јелени који је добро упућен у целу причу, па нам у наставку открива како се драма одиграла.

- Јеленин стан је одмах ту, па јој није било тешко да оде до хостела. Сачекала је тројицу момака и повела их тамо. Иако нису изгледали баш угледно, није се уплашила, виђала је свашта када су странци у питању. Ушли су у просторије, показала им је где су њихове собе, а онда је дошао моменат да јој плате боравак. Дали су јој новац, а она је узела торбицу да им врати кусур. Тада је један од њих почео да јој вуче ташницу, а ова двојица да је вуку: "Изгледали су као дрогирани. Толико су ме вукли да су ми њихови прсти остали у месу. Мислила сам да је готово, да ће ме убити и побећи. Ма следила сам се. Нисам ни мислила о парама. Кога брига за паре кад је глава у торби", рекла ми је она - наставља њена пријатељица која живи стан до стана поред ње и која на крају прича како је цела драма завршена:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Svetski Radio

 

- Јеца је почела да вришти, да урла на сав глас, тада ју је један од пљачкаша ударио песницом у потиљак баш јако јер га је изнервирала. Била је погубљена. Они су за то време покупили паре, неких 500 евра и 20.000 динара, колико је Јелена имала код себе у ташници. Телефон нису дирали да не би били лоцирани, а и коме треба телефон у време када су телефони јефтини. Јелену је у несвести нашла комшиница која је затекла отворена врата од хостела. Лежала је на поду и увијала се од болова. Имала је велики подлив на темену. Жена је мислила да је имала неки срчани напад или, не дај боже, епинапад. Дошла је себи и замолила је жену да ћути и не пријављује ствар полицији, а она је ово прећутала и мами Светлани. Сада се више не осећа безбедно и не прима госте сама. Има плаћеног човека који то ради. Не жели да ризикује да је неко убије због ситне лове. У међувремену је поставила и сигурносне камере, које сада снимају сваког ко дође и прође у зграду.

Јелена Голубовић је за домаће медије више пута причала да је избегла покушај силовања. Она је у више наврата јавно говорила о томе да је таксиста из Кијева покушао да је силује пре двадесетак година. Није успео што је наумио, али ју је зато убо ножем у леђа. Спасла је живу главу, али од тог тренутка никад више није била иста особа.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".