Глумицу Летицију Калдерон наша популација заволела је због улоге у прослављеној мексичкој теленовели, она сада има 54 године, а популарна Есмералда данас изгледа овако.


Лик Есмералде освојио је срца многих те су се поистовећивали са тужном судбином слепе девојке коју је у шумској колиби одгајила старица јер ју је заменила на рођењу са својим сином. Он је одрастао у богатој породици, а касније Есмералада и тај исти дечак заљубљују се, а њихова љубавна прича постаје планетарно популарна.

Летиција је још као мала исказивала огромну љубав према глуми, са 13 година први пут је отишла на кастинг, али није добила улогу, међутим упорношћу је већ следеће године остварила свој телевизијски деби.
Њена каријера ишла је узлазном путањиом, а 1997. године стекла је интернацоналну славу управо улогом Есмералде и још увек је глумачки активна и снима теленовеле.

У јеку популарности глумица је пролазила кроз један од најтежих животних периода и како је сама признала упала је у пакао зависности, а преломни тренутак у излечењу био је тај када јој је другарица преминула на рукама због предозирања.

- Била сам млада, на врхунцу каријере, пуна новца и све ми је било доступно. Непромишљеност ме могла коштати живота - испричала је глумица 2013. године.

Фото: Профимедиа

 

Једна од тада најпожељнијих латиноамеричких глумица данас је у шестој деценији живота и иако потпуно другачија, Есмералда и даље плени природном лепотом.

Летиција се 1997. године удала за Марка Лопеза, али је након две године уследио развод, да би потом поново стала на луди камен са Хуаном Кољадом са којим има синове Лусијана и Карла.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".