Први пут након развода, бивши супруг певачице Јелене Карлеуше ухваћен је у јавности, а фотографије Душка Тошића испред једног престоничког хотела направиле су праву пометњу.

Фото: АТА имагес

 

 

Изгледа да је бивши фудбалер преболео развод што се може закључити и по фотографијама на којима је видно насмејан и добро расположен позирао фотографима.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Јелена Карлеуша и Душко Тошић одлучили су да ставе тачку на свој брак дуг 14 година, а певачица је у поруци на свом Инстаграм профилу обавестила јавост о догађајима.

- Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко не види више себе као део наше породице. Техничко правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду. У овом тешком периоду за нашу породицу и децу, нећу да молим за разумевање медија јер је то узалудно. Од јавности не очекујем ни људскост ни разумевање, само ликовање и испирање уста нашим животом што је нешто на шта сам навикла ... па НАВАЛИТЕ. Преживела сам све па ћу и ово. Живот иде даље. Како бих спречила нетачне натписе, сва брачна имовина преписана је на нашу децу, старатељство над нашом децом припада мени. Било каква написана лаж резултираче тужбом као и до сада. Нећу се више оглашавати овим путем - написала је Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".