У сваком случају, уколико волите да се водите смерницама Зодијака, можда не би било лоше да интимне партнере тражите међу овим хороскопским знацима.

Девица

Људи рођени под овим земаљским знаком су мирни, практични и добродушни. Желе да све иде по плану, па их одбија да виде кад се ствари не одвијају како су они замислили. Наравно, то се јавља и у њиховом интимном животу. Воле да њихови партнери уживају и по природи су они ти који више дају. Смета им што знају да њихови партнери нису уживали довољно у акцији и да би могли да удвоструче напоре да то обезбеде. Такође се постарају да амбијент одговара расположењу, и стога се препустите латицама сушеног цвећа, ароматичним свец́ама и дифузерима уз одличну умирујуц́у музику.

Вага

Вага тражи јаку романтичну подлогу и добру комуникацију пре него што се одлучи за интимне односе. Оне желе потпуно задовољство, о чему год да се ради. Пружање задовољства и испробавање нових ствари налазе се на врху њихове листе. 

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Један од најстраственијих хороскопских знакова, Шкорпије се налазе дубоко у свим могуц́им аспектима - под условом да се одлуче за један. Одупирање Шкорпији понекад може бити немогуц́е и то је оно због чега њихов магнетизам све јаче расте. Испод те хладне и прорачунате фасаде по којој су познати, Шкорпије заправо имају високу интелигенцију, а то се природно одражава и на њихов интимни живот. Пошто је Шкорпијама понекад веома тешко да се изразе, акција је најчешц́е начин да покажу своја осец́ања партнерима. Међутим, Шкорпије воле да преузму вођство, мада такође им не смета да се опусте и буду покорне када воде љубав.

Бик

Венера, планета љубави, влада Биком и то објашњава зашто су људи из овог Зодијака тако сензуални. Ово је знак који је тежак за емоције и сензуалност у вези. Они могу бити помало опуштени када је у питању авантура, али можете се ослонити на опуштен и емоционално повезан интимни чин од њих. Извести их на укусну вечеру уз мало вина и неки дубоки разговори је управо оно што им је потребно да их покренете.

Рак

Фото: Профимедиа

 

 

Несумњиво најосетљивији знак Зодијака, емоције се провлаче под било којом или сваком одлуком коју донесу! То је разлог зашто би се многи Ракови могли суздржати од покретања физичке интимности, без поседовања одређене емоционалне везе. Лојалност и разумевање су две ствари на које се највише ослањају и увек траже исто. Интимни односи су за њих облик духовног повезивања са партнерима.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".