Током крстарења хрватским приморјем Брени је позлило на јахти, што је веома забринуло њеног супруга.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Наиме, како пише "Стар" у том тренутку на јахти били су далеко од обале и Боба је схватио да не може да добије доктора, као и да нема никаквог начина да помогне својој супрузи.

Здравствено стање Лепе Брене толико га је забринуло да су се одмах упутили ка обали, како би Брена обавила све потребне анализе.

- И Боба доста ради, са Филипом промовише своје вино, али сада када је лето жели да са Бреном одмара и да два месеца проведу заједно на мору. Међутим, иако му је рекла да неће заказивати наступе, Брена има концерте све до краја године што је њега избацило из такта. Не брани он њој да пева, али не сада по овим врућинама које јој уопште не пријају. Брине за њено здравље, јер и сам зна кроз шта су пре неколико година прошли, када јој је кренуо тромб у десној руци.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Од тада он о њој посебно брине. Зато јој је рекао да успори мало са послом, јер јој није потребно да толико путује и умара се, а поготово не сада када се корона опет распламсава. Буквално је покушао да јој објасни да им је потребна жива, и њему и синовима. Брена је само ћутала, па му је обаћала да ће смањити темпо - каже извор и додаје:

- Срећа, лекар је у болници констатовао да је само исцрпљена, па је примила инфузију у болници, али ју је посаветовао да неколико недеља мирује и ништа не ради.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".