Јована Јеремић тврди да је мета људи Вељка Беливука и то због рата с Мајом Маринковић и да је у све наводно умешана и Тамара Ђурић.

Наиме, водитељка телевизије Пинк последњих дана нема мира јер јој наводно човек ухапшеног Беливука прети преко порука.

- Чекам да га полиција пронађе и да видимо ко је тај човек који је мени претио. Нећу ангажовати обезбеђење, а полиција ће уколико буде сматрала да је то потребно мени, сама и доделити обезбеђење. Војислав Шешељ је алудирао на то да треба да ми се додели. Мало јесам боље, али сам и даље узнемирена. Следеће што планирам јесте да водим најбоље своје емисије и водим рачуна куда се крећем - прича Јована за "Блиц"

Поводом ове ситуације огласила се и Јелена Карлеуша и своје мишљење објавила на Инстаграм сторију.

Фото: Принтскрин Инстаграм/карлеусастар

 

- ​Каква смо ми то земља где се упућују најстрашније претње једној жени  која је и мајка и јавна личност а да сви у томе виде забаву? Ајде, ја сам на то навикла кад је реч о мени, али ме желудац боли кад то друге жене доживљавају а нема ни једног шмекера да их заштити, ето само зато што су жене.. Постали смо друштво где се жене јавно понижавају, вређају, прети им се... И нико у томе не види ништа лоше. Ок, ја ћу изаћи на крај са једним Лукасом који вређа мене и моју породицу јер је он безопасан, или са другим патуљцима који реже на мене знајући да нема мушкарца кои ће стати иза мене (могу ја и сама) али овде падају озбиљне претње жени која има дете.. Где су храбри Срби да заштите жену? Јована, не сме теби длака са главе да фали, написала је Јелена на свом профилу.

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".