Николија Јовановић испричала је да се све дешавало у периоду након што се састав "Елитни одреди", који су чинили њен невенчани супруг Реља Поповић и певач Влада Матовић, разишао.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Николија је претходно са њима снимила дует "Алкохола литар", а тада је и почела њена и Рељина веза. Убрзо након тога, Реља и Влада одлучили су да наставе соло каријере, а поједини њихови фанови оптуживали су певачицу да је крива за њихов разлаз.

- Због "Елитних одреда" јесам била жртва сајбер насиља и то без конкретног разлога. Људи и даље воле да мисле да сам ја крива и да сам имала неки утицај на ту причу, а мој утицај је апсолутно био раван нули. Ја бих да једном за свагда завршим са тим, иако знам да је џабе што ја хоћу да ставим тачку, кад народ не капира, тако да - сајбер насиље - рекла је Николија за "Србију Данас".

Фото: АТА имагес

 

 

Она сматра да је на почетку каријере делимично имала негативан публицитет, али да је томе и сама допринела.

- Добро, ја сам мало и сама провоцирала на почетку каријере, није то било ниоткуда. Сада већ, из искуства, тачно знам шта то народ нервира, шта не, шта је "питкије", шта није... Али, не може ни увек да им се иде уз длаку - искрена је била певачица за поменути медиј.

Николија и Реља става су да приватни живот не треба делити са јавношћу, па су тако чак седам месеци скривали име које су дали другој ћерки Хани, рођеној прошле године.

Фото: АТА имагес

 

 

- Неопоходно је за успех у браку да се мало кријеш од медија. Имам складан брак, а то је јавности и медијима досадно и ја сам много срећна због тога - рекла је једном приликом Николија, која са Рељом још увек није отишла пред олтар, али њихов складан однос доказ је да је љубав важнија од папира.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".