Глумица Ева Лонгорија се током трудноће угојила чак 20 килограма, а сада је открила како је успела да смрша.

Неколико пута Ева је истицала да јој је улога мајке у многоме променила живот, ипак, одлучила је да од себе не одустане. 

Ева је годинама покушавала да смрша, али без обзира на то што се здраво храни и редовно тренира, никако није успевала да врати на старо. А онда је открила једну забавну дечју игру и и поново понела титулу најсексипилније латиноамериканке у петој деценији.

Фото: Профимедиа

 

Тајна је у трамболини

- Почела сам да скачем на трамболини. Иако је најчешће користе деца за игру и мени је јако забавно. А добра је за моја колена. Некад сам трчала, али не могу више јер ме колена боле. Зато је трамболина идеална за жене у годинама као што сам ја. Одлична је за тело, погледајте шта је мени урадила – открила је Ева тајну своје витке линије у једној емисији.

Она на трамболини скаче сваки дан по 60 минута. 

 

 

Здрава исхрана

Након рођења сина, Ева је посебну пажњу посветила здравој исхрани. Избацила је шећер, тестенину и алкохол, а њени оброци се махом састоје од органског воћа и поврћа. Најчешће доручкује беланце од јаја уз воће а за вечеру једе ћуретину или рибу припремљену на пари са доста поврћа. За ужину једе свеж краставац попрскан лимуновим соком, јабуке, млад сир или путер од кикирикија. Уместо слаткиша једе коштуњаво воће са јогуртом.  

Једном недељно себи дозвољава да згреши и тад се почасти парчетом пице или кесицом чипса.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".