Певачица Ана Николић живи у једној згради новоградње у елитном делу Београда, а иако није често код куће, комшијама је јако драга, и била им је симпатична и пре него што се доселила.

Када певачица не наступа, време проводи са ћеркицом Таром, која иде у оближњи вртић, а суседи кажу да се према мезимици опходи са посебном бригом и пажњом, да их је помало и изненадила, јер је по природи луцкаста.

Фото: Н. Скендерија

 

- Ана је царица, одушевила сам се када су ми рекли да ће доћи у наш комшилук. Мишљење ми се није пуно променило када сам је упознала. Свима се увек јавља и већину времена је супер расположена, откачена баш као што можете да видите на друштвеним мрежама. Јако сам се изненадила њеној пожртвованости детету, да је не знам, имала бих другачије мишљење - рекла је комшиница, па додала да се Ана не виђа са мушкарцима.

- Колико знам, сада нема никога. Нисам видела да се у мушком друштву враћа у стан. И да има некога, верујем да би је, због њеног карактера, и искрености, било брига да ли ће је неко видети са партнером и причати о томе. Дивим јој се што је толико отворена и то није због алкохола који јој сви приписују, мада је често припита - закључила је једна млађа комшиница.

"Она је скроз изгубила компас", коментарисале су комшије.

Фото: АТА имагес

 

На разговор је пристао и један старији господин, који није фан њене музике, али воли њен лик.

- Драго ми је када је видим и када стигнемо да попричамо. Јако је брижна у сваком смислу. Нисам знао ко је она док ми нису рекли други људи око мене - рекао је и додао:

- Највише уживам када је видим са ћерком. Имам унуке и сетим се и моје деце када су била мала. Не бисте веровали колико она тек ужива. Као да је цео свет стао и ту су само њих две. Доста јој је посвећена, као и отац, колико сам чуо. Хвала Богу да је тако и да дете не трпи разлаз родитеља. Ана јесте опи*ена жена, али је као мајка добра.

Фото: АТА имагес

 

Откако су се Раста и Ана развели, комшије нису виђале репера у близини Аниног дома, али кажу да ћерки прича о њему са највећим поштовањем, те да је не наводи на своју воденицу.

- Не појављује се он овде. Тара када иде код њега, вероватно је Ана одвезе или се нађу негде. Слабо прича о њему, чујемо у пролазу када је ћерка нешто пита, и увек јој одговори са толиком пажњом, и љубављу, као да су и даље заједно - истакла је комшиница Маја.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".