Драгана Косјерина, једна од наших најлепших и најзгоднијих водитељки, витку линију дугује балансираној исхрани.

Заносна бринета позната је као неко ко изузетно води рачуна шта једе, и редовно тренира. Она је заправо пре неколико месеци открила своје "тајне", и несебично поделила рецепт који се препоручује свима који брину о себи.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Драгана је за "Курир" говорила о приоритетима који су се променили још током пандемије.

- Научила сам колико ми је мало потребно да будем срећна, само када су сви драги људи здрави. Присетила сам се колико ме веселе ситнице, почела сам опет да уживам у моментима, успорила сам, вратила се неким старим хобијима. Осим тога, посветила сам се и здравијој исхрани, почела сам много чешће да кувам, усвојила бољи ритам и ставила здрав сан на врх листе приоритета. Неповољну ситуацију у којој смо морали да се одрекнемо многих активности, искористила сам да унапредим оно на чему је одавно требало да порадим, рекла је лепа водитељка.

Фото: РТС принтскрин

 

О томе како одржава форму, Драгана је била јасна: редовна физичка активност кључ је лепог тела.

- Некад сам тренирала “сезонски” или за одређену прилику. Сада сам усвојила редовну физичку активност као животни стил и уживам у томе. Два до три пута недељно тренирам реформер пилатес, који свима од срца препоручујем, јер је одличан за функционалност тела. Радим јогу, повремено трчим и редовно шетам - рекла је водитељка.

Фото: АТА имагес

 

Оградивши се од радикалних дијета, Драгана се определила за умереност и разноврсност у исхрани и открила како изгледа њен дневни јеловник.

- Дан почињем куркума лимунадом са свежим ђумбиром, додам често и мало цимета. Пажљиво узимам суплементе, не мислим да треба да их бирамо на своју руку. Трудим се да једем здраву храну, довољно поврћа и воћа. Избегавам глутен и млечне производе, контролисано уносим црвено месо - рекла је Драгана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".