Почела је бизарна трка певача и певачица ко ће купити прву песму коју ће Зоран Марјановић, композитор и аранжер неправоснажно осуђен на 40 година затвора због убиства супруге Јелене, написати иза затворских зидина.

С породицом ухапшеног композитора, који је тек недавно почео да се „враћа у форму”, контактирало је више познатих имена са естраде са овим захтевом, за многе бизарним.

– Многи већ сада покушавају да обезбеде ову ексклузиву. Због тога зову и његовог брата Милоша, али и његову девојку Зорицу. Тврде да су спремни да плате колико год то буде потребно само да добију ту прву песму коју Зоран буде направио.

Знају они да је то све чудно, али и свесни су какав би публицитет добили ако би баш они отпевали тај први „затворски” хит. И што је најчудније, не плаше се реакције јавности. Ваљда се воде оном да не постоји лош публицитет – открива извор добро упознат са дешавањим на естради.

Они уопште и не желе да улазе у питање да ли је Зоран крив за убиство њихове колегинице, већ им је битан једино и искључиво простор у медијима који би на овај начин добили.

Зоран, познат као ноћна птица и човек који обично музику ствара ноћу, засад нема адекватан инструмент на коме би могао да почне да компонује, али би, наравно, уколико се одлучи на овај вид креативног рада током боравка иза решетака, то могло да се промени уз специјално одобрење сазнаје Објектив.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".