Тако је медицинска радница Келси (23) која ради у болници у Британији, својим родитељима пре три године послала фотографију са летовања у Турској где је уживала са својим дечком Елиотом. Девојка није баш обраћала пажњу све детаље на фотографији, али зато су њени родитељи у трен ока схватили шта "не ваља".

Након што је послала фотографију из хотелске собе својим родитељима, мама јој је написала: "Лијепа бочица Дурекса..." Пар је у соби имао лубрикант са укусом јагоде, а како би се извукла из неугодне ситуације, Келси је написала мајци како је реч о креми за колено коју користи њен дечко.

 

Фото: Твитер принтскрин

 

Нажалост, таква фора није јој успела јер њени родитељи ипак знају да се не ради о никаквој креми за колено па јој је мајка одговорила: "Тата је зумирао фотографију", уз неколико смајлића. 

Келси је открила за УНИЛАД како је њен дечко био веома посрамљен, док се она свему томе смејала – као и њена мајка која јој је одговарала уз смајлије.

Овај помало неугодни, али ипак смешни разговор са родитељима, девојка је поделила на Твитеру те је многе насмејала. Ипак, три године после њена објава и даље руши рекорде, те је поновно постала вирални хит о којем се прича.

Осим тога, признала је да јој дечко целу ту ситуацију огорчено пребацује јер није проверила шта шаље. Иако је огорчен, ипак ни он није приметио 'неугодну' бочицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".