- Осумњичени је на саслушању признао дело које му се ставља на терет и изнео је своју одбрану. Након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да осумњиченом одреди притвор да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело, као и због узнемирења јавности - саопштено је из Вишег тужилаштва у Београду.

Милораду М. се на терет ставља кривично дело убиство за које је запрећена казна од 5 до 15 година затвора.

- Сумња се да је Милорад М. у суботу око 13:20, сачекао у дворишту породичне куће Ј.С. и док је ширила веш, тесарским чекићем - кесером, задао више удараца у главу и усмртио је на лицу места - додаје се у саопштењу. Осумњичени је најпре сам позвао полицију и пријавио шта је урадио, али је по доласку припадника полиције одбио да им отвори врата. Полиција је бацила сузавац, развалила врата и ухапсила Милорада М.

Тужилаштво ће наложити вештачење урачунљивости Милорада М. у време извршења кривичног дела, судско медицинско вештачење и вештачење биолошких трагова.

Милорад М. је раније осуђиван због препродаје дроге, први пут 2006. на условну казну од шест месеци затвора, као и 2019. због држања дроге.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".