Музички великан Здравко Чолић, иако је недавно напунио 71 годину, привлачи пажњу где год да се појави, а обожаватељке и даље нису имуне на њега.

Чим се певач појавио у Будви, обожаватељке су као омађијане појуриле ка њему, грлиле га, љубиле и сликале се с њим. Оне су биле најгласније и на Чолином концерту.

Фото: Архива ТВ Новости

 

- Када је Чола изашао на бину, жене су буквално вриштале! Све песме су певале с њим. Ма Здравко би само почео песму, а обожаватељке би наставиле да певају све до краја. Било је нестварно! Сви су коментарисали да Чола изгледа одлично и да је у супер кондицији, с обзиром на то да је све време играо на бини - прича извор са лица места и додаје да је хаос био и после његовог концерта.

Фото: Архива Новости

 

- Чола је после концерта око шест ујутру кренуо ка својим колима са обезбеђењем, али најватреније обожаватељке му нису дозволиле да уђе у ауто! Чекале су га како би га пољубиле и загрлиле. Иако је био уморан, Чола је застао и изгрлио се и изљубио са свима - додаје извор.

Фото: Алекса Станковић

 

- Све то је посматрала Чолина жена, која је очигледно навикла на овакве сцене. Међутим, ово је ретка ситуација да га она прати на неком наступу. То је Чоли веома значило, па јој је на концерту посветио стихове песме "Остани". Александра се трудила да не буде упадљива иако је била до саме бине - прича извор.

Подсетимо, на Чолином концерту су, поред супруге Александре, биле и њихове ћерке Уна и Лара, а ово је први пут да је цела породица Чолић била на неком јавном догађају.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".