Овај егзибициониста (46) је убијен протеклог викенда на плажи Ла Мама на Лиона.

Седамдесетогодишњи нудиста, убица, наводно се наљутио на човека који је извикивао увреде посетиоцима плаже, а затим је почео да се задовољава док је зурио у другу жену, саопштила је француска полиција.

Након што су се свађе и размене увреда, старији купач је извукао ловачку пушку из свог ранца и испалио "најмање три хица“, од којих је један погодио 46-годишњака у груди.

Познати канал Франс 3 касније је пренео да је стрелац страствени ловац који је имао дозволу за ватрено оружје, иако је било нејасно зашто је однео пушку на плажу.

Фото: Википедија

 

Припадници полиције који су стигли на лице места убрзо након пуцњаве саопштилили су да се нападач предао без отпора и признао да је пуцао.

Подсетимо, плажа Ла Мама је званично одређена за натуристичку употребу 2007. године, чиме је ојачана репутација Француске као дестинације број један за натуристе широм света, а стотине купача уживало је у сунцу у суботу ујутро у време пуцњаве.

Убица су у суботу увече прегледали лекари како би утврдили да ли његове године могу да представљају проблем приликом привођења, али је проглашен правно способним и притворем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".