Зора је испричала како је непосредно после сазнања за нестанак Јелене Марјановић добила понуду да брани њеног супруга Зорана Марјановића, који јој се лично обратио.

- Звао ме је неки инспектор чије се презиме не завршава на -ић. Он је рекао да је Зоран Марјановић код њих и да је приведен. Нисам знала ко је Марјановић. Објаснили су ми - навела је Зора и додала:

Фото: Петар Милошевић

 

- Тада се укључио Зоран Марјановић. Рекао ми је да је мој број добио од оне клијенткиње која ме је и звала. Ја сам рекла да хоћу да помогнем породици оштећене. Он ми је рекао да је он оштећен. Рекла сам му да није, јер је приведен. Ту се завршио разговор. - рекла је Зора. 

- Имала сам дилему да ли да одем и прихватим да га браним. Било ми је глупо да ја дан раније пријављујем њен нестанак, а сутрадан да прихватим да неког ко је под сумњом браним. То ми морално није било у реду - завршила је.

Подсетимо, Зоран Марјановић је проглашен кривим за убиство певачице Јелене Марјановић и првостепеном пресудом Вишег суда у Београду осуђен је на 40 година затвора. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".