Јелена је музиком почела да се бави са само 13 година и била је најмлађа Звезда Гранда. Њена каријера је прекинута када јој је умро отац који је био Јеленина велика подршка.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ Grand Koktel Tv Grand

 

Јелена је почела да ради на себи, да вежба, снима нове песме како би се у правом сјају вратила на сцену, а онда се десила страшна трагдија. Свој последњи интервју имала је у емсији "Ексклузив" када је причала о плановима.

"Моји родитељи су из Новог Пазара. Осећај је диван вратити се овде, јако сам срећна што сам овде, јако се радујем томе. Мој супруг је познато име у студију, радили смо песме", рекла је тада Јелена и додала:

Фото: Н. Скендерија/Фејсбук

 

"Пореде ме са Цецом, ја се трудим да не копирам њу, него да изградим свој стил. 15 година нисам била у Новом Пазару, изгубила сам оца, али негде изгубиш, али ти Бог надомести све. Ја сам се у међувремену удала, добила ћеркицу и на иницијативу свог супруга сам се вратила на естраду. Заједно са својим супругом крчим пут ка врху. Ја сам на ивици суза, живот је за борце, или си лав или те нема. Ја сам била везана за тату, знам колико је волео моје певање. Где год да је, знам да је срећан. Сада када сам се вратила на сцену немам намеру да се повучем. Мој супруг је композитор и аранжер, заједно смо радили у студију. Јако пуно песама смо урадили он и ја", рекла је тада трагично настрадала Јелена Марјановић.

Фото: Архива Новости

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".