ОВАН

Овнови имају прелепе очи, здраву густу косу и глас који вас може натерати да се заљубите чак и ако сте их само чули преко телефона, нисте се ни видели уживо. Занимљиво је да ове особе често имају савршено симетричне црте лица, готово "математички", а што је нешто што другима никако не промиче и чини их још привлачнијим.

Фото: Профимедиа

 

БЛИЗАНЦИ

Близанци имају веселу  и полетну природу, а неретко им се припидује да су површни и незаинтересовани за дубље односе. Али пријатељи и колеге им све опраштају, у буквалном смислу им све "пролази на лепе очи". Близанци знају како правилно да истакну своје природне адуте савршеном фризуром, одличним стилом и манирима. Толико су опседнути сопственим изгледом, да се често заљубљују само у себе, баш попут Нарциса.

РАК

Ракови спадају у најлепше бебе, а најчешће их лепота прати и кад одрасту. Имају правилне црте лица, зелене или плаве продорне очи и сензуалне усне. Једина мана им је стил! Најчешће су лишени укуса и не умеју одећом да нагласе своје природне адуте. Ово је лекција коју би могли да науче од Близанаца.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Лавови су лепи и у одећи и без ње. Ако видите жену коју краси феноменалан стас, затегнуто тело са довољно наглашеним облинама да изгледа женствено, као и бујна коса - ово је вероватно Лавица. И мушкарци рођени у овом знаку такође су веома атрактивни. Њихова велика срећа јесте и што скоро никада немају проблема са вишком килограма, а богами не пате ни од скромности и мањка самопоуздања. Сматрају да на целом свету нема лепших и паметнијих од њих. 

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Шкорпије су једноставно магнетски привлачне. Чак и ако имају ужасну фризуру и косу као слама, непривлачно тело и пискутав глас, оне су у стању да на неки невероватан начин убеде друге у своју изузетну лепоту. За разлику од мушкараца, жене Шкорпије су у стању да се изборе са својим недостацима тако лако, као да су рођени стилисти. Сви трикови су у њиховом рукаву, од тога како да користе осветљење у просторији, да одаберу шминку која им највише пристаје, па до тога да чак и најнеквалитетнију косу обликују у топ модерну фризуру.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".