Током ратних година, Дворник, родом из Сплита, није долазио у Београд, у којем је имао бројне пријатеље и верну публику, али је почетком двехиљадитих, када су се ратне тензије смирили поново почео да гостује у Српској престоници.

Тим поводом, 2001. године дао је интервју за "ТВ Новости", а као главна тема наметнула се управо прича о односима између Срба и Хрвата.

Фото: ТВ Новости

 

 

Током разговора, новинарка је подсетила Дворника да се својевремено потукао са својим пријатељем и колегом Оливером Мандићем, и питала га да ли је до тога дошло због национализма или под дејством алкохола.

- Било је ту свега сем национализма. Заправо, било је то чисто пријатељски. Оливер ми је онако успут лупио "триску" (шамар - прим.аут.), али се све одмах средило - одговорио је Двоник и додао:

Фото: Архива Новости

 

- Ма ја сам у Београду толико тога доброг доживео, више сам био ту него код куће. Малтене сам живео код Оливера и Викторије. Сећам се, једне нове године, током исте вечери путовао сам од локала у Београду до дискотеке у Новом Саду. Сада наступам само на једном месту, али то је тек проба.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дино Дворник - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".