Певачица Барбара Бобак открила је да је веома галантна, те да се разочарала када је схватила да су на естради махом циције.

- Колико год пара имала у џепу ја ћу све паре да дам на музику, до те мере да ми неће остати за рачун да платим тако да сам ја одлучила да не идем више нигде - рекла је певачица па признала да ју је један колега недавно разочарао.

Фото: АТА имагес

 

- Преврћем флм у глави од синоћ и сетим се једне ситуације што ми се десила у изласку пре пар месеци. Била сам на рођендану код једне своје другарице и ту је дошао један колега који је познат, а те ноћи певао је други колега који је мало мање познат од њега. Углавном овај је дошао фрајер са својим тимом целим и прошао онако да га цео локал види, а овај певач који је певао у том моменту певао је песму од дотичног и понудио му микрофон да запева и он. Овај је једва дочекао, све време је седео и цупкао, чекао да му неко да микрофрофон. И узме он фрајер микрофон, ајде, отпева ту песму и можда још три, четири и покупи се и оде- кроз смех је причала она.

Фото: АТА имагес

 

- То ми је био преседан! Мени је то нешто најјадније на свету и немам речи колико ми је то одвратно. Ајде мрш! Док нисам ушла у естраду нисам веровала да људи то раде јер сам некако мислила да су људи на естрад галантни. Мислила сам да дођу, оставе бакши, а не да отимају микрофоне по кафанама. Баш ми је то тако јадно, колико само сујете има- закључила је певачица за "Grandonline".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".