Јелена Беба Балашевић, ћерка Ђорђа Балашевића огласила се на Фејсбуку и причала је о изјави која се појавила у медијима, како је њен отац умро од срца и да је за то крива генетика пошто је и његов отац исто скончао.

Беба је то демантовала, а понајвише јој је засметало што се њен деда спомиње "као генетика". 

- Рок критичар изјави за новине да је "Ђоле умро од срца и да је то генетика, јер је и његов отац умро од срца." Није. Кратко и јасно: није - започела је Беба и наставила:

Фото: Ненад Карлић

 

- Мој добри деда Јова није отишао од срца, али већ ми је превише нелагодно да причам јавно о било чијем здравственом стању, па макар и од неког свог. Више од тога би ми било нелагодно једино да то радим за новине, самоуверено износећи нагађања као чињенице, не бих ли се осетила важном - истакла је Ђолетова ћерка и потом изнела и детаље:

- Деда Јова је био супер лик. Добар човек, вредан, мудар, говорио је неколико језика и бринуо о својој породици. Није заслужио да се спомиње у јавности само као ''генетика''. Притом нетачно. Ако је доброта наследна, онда би се можда некако и могла прошверцовати ''генетика'' у причу, јер је мој тата дефинитивно био то. И није ни важно да ли је ''умро од срца''... Важно је да је живео од срца - поентирала је Беба.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Балашевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".