И док се очекује да јој Основни суд у граду на Сави одмери казну, из полиције упозоравају грађане да воде рачуна коме поверавају кућу на чување и одржавање, јер ни препоруке, очигледно, више нису довољна гаранција.

- Баш је осумњичена С. Е. на препоруку угледних и богатих Шапчанки, од докторки до власнице хотела, дошла да ради у дом жене која је власница вртића. Шта вреди, ако је и осуде, ако не врати украдени новац. Да је несрећна жена знала шта је кућна помоћница наумила, сигурно је никад не би остављала саму - кажу упућени у истрагу.

Покрадена Шапчанка, код које је кућу тог уторка чистила С. Е, тек је сутрадан приметила да јој недостаје део новца, односно око 30.000 евра, колико је добила од продаје викендице на Сави. Одмах је крађу пријавила полицији и отпутовала на море, јер је имала резервисане карте и смештај, што је, заправо, био поклон од њене ћерке, која је неколико дана раније докторирала. У кући је остао само њен син.

Фото:Н. Скендерија/Танјуг/Илустрација

 

- Лукава С. Е. је знала кад газдарица путује, узела је новац сматрајући да сумња неће пасти на њу, већ на сина, јер у таквим и сличним ситуацијама истрага најпре крене од чланова породице, због претпоставке да спремачицама нико не открива где чува новац. Газдаричин син је два дана испитиван у полицији, доживео је и непријатности. Сумњало се на њега, што зна да буде болно за невиног човека - кажу саговорници блиски истрази.

Међутим, кад је била притиснута доказима, С. Е. је све испричала и признала да је узела новац. У међувремену је, како се сазнаје, полиција утврдила да су С. Е. и њен муж живели на високој нози. Купили су некретнину у околини Шапца, ручавали су и одлазили на вечере у најскупље ресторане и хотеле, иако су живели углавном од њеног рада по кућама имућнијих шабачких породица, где је скоро била обожавана. Није се, међутим, задовољава добром зарадом, већ је, очигледно, отишла неколико корака даље - у криминал.

(Новости)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".