Дубравка Мијатовић (53) врло пажљиво бира улоге које ће играти, интервјуе које ће давати, догађаје на којима ће се појавити. Због тога јавност ретко има прилику да је види, али кад год се појави све приустне засени својом лепотом.

Храбро, без иједне естеске корекције, глумица је загазила у шесту деценију и у децембру ове године прославиће 54. рођендан, иако се то по њеном изгледу, али и духу, никада не би рекло.

 

Изгледам феноменално јер још нисам подлегла тим трендовима, а и још је рано. Не искључујем естетске захвате, штавише, супер ми је када видим жену која изгледа лепо и која је искористила естетску хирургију да би се мало улепшала. Уздам се у генетику, која ме за сада није издала", рекла је Дубравка једном приликом за медије.

Глумица је том приликом открила да не држи дијете, већ да воли да ужива у храни, те да је тајна њеног изгледа у редовним тренинзима.

- Далеко од тога да сам потпуно задовољна собом, али се трудим да не размишљам о манама. Некако, подразумевам да се осећам добро у свом телу. Вежбам много, пошто једем поприлично, али то могу себи да приуштим јер вежбам, а и нисам неки карактер за дијете - рекла је она тада.

 

 

Колико је важна нега лица научила је још у детињству, од своје мајке, па је та правила наставила да примењује и касније.

- Знам да сам од маме, гледајући је како се спрема за посао, научила да је нега јако важна за жену, да се из куће не излази било како. Због себе, наравно. И да недостатак времена није изговор за то - истакла је Дубравка пре неколико година за портал "То сам ја".

Ипак, још важнија од спољашње јесте унутрашња нега, на којој Дубравка вредно ради. Не користи друштвене мреже и у томе, између осталог, проналази свој мир.

- Претпостављам да је већини важнија спољашња нега, јер се не сећам да ме је ико икада питао какве су ми мисли, речи и осећања, када траже савет за изглед. Углавном се све сведе на креме, а одустала сам од објашњавања да то није суштина. Немам друштвене мреже, не гледам ТВ и не читам новине. То ми не прија, троши ме на неки бесмислен начин, празни ме. Желим да дан проведем другачије, у контакту са собом, људима које волим и послом који радим - искрена је била глумица за поменути портал.

Фото: В. Данилов

 

 

Питања о годинама јој никада нису сметала.

- Не видим ништа непожељно ни лоше у том питању. Постоје многа непожељна, неумесна и непримерена питања, а ово, бар за мене, није једно од њих. Напротив, године су моје, ја сам их стицала, волим их и захваљујући њима сада се осећам удобно и лежерно у својој кожи. Захвална сам на свакој години у мом животу - рекла је том приликом Дубравка Мијатовић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".