Продуцент "Звезда Гранда" и водитељ емисије "Никад није касно" Жика Јакшић пре неколико година развео се од водитељке и певачице Дајане Пауновић, али она није била једина позната дама у његовом животу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

Пре брака са Дајаном Жика се неколико година забављао са певачицом Славицом Ћуктераш. Жика и Славица су ступили у романсу на почетку њене каријере и дуго су је крили од медија.

Романса је потрајала до 2008. године, а након раскида Славица је ушла у везу са италијанским оперским певачем Марчелом Бедонијем којег је упознала путем интернета, а Жика је упловио у везу са Дајаном, коју је оженио 2010. године.

 

 

Жика дуго није причао о Славици, али ју је недавно споменуо када је причао о звездама "Гранда" које нису испуниле његова очекивања.

- Мени је жао што неки од њих нису дохватили свој максимум, због своје непрофесионалности или због свог односа према послу који није био примерен у датим тренуцима. Само ми је тога жао. Мислим да је Тања Савић имала много већи потенцијал од онога што је направила, исто мислим и за Славицу, да је она могла још мало да направи, али то је живот - рекао је Жика тада у емисији "Еxклузив" прошле године.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Андрија Јакшић - син Жике Јакшића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".