Водитељка Јелена Симић је у марту 2020. године почела да води култни квиз "Слагалица", али је убрзо сазнала да је у другом стању, па је отишла на породиљско одсуство.

Јелена се, наиме, недавно вратила на мале екране, а мало ко зна да је њен супруг Драган Симић, декан Факултета политичких наука Универзитета у Београду. Он је иначе, знатно старији од ње, а да уживају у складном браку говоре и бројне заједничке фотографије које водитељка објављује са својим супругом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Подсетимо, водитељка има двоје деце, ћерку Уну и сина Алексу.

Подсетимо, како је недавно водитељка Кристина Раденковић почела да ради на пројекту "Стигни ме ако знаш”, њено место у квизу "Слагалица” заузела је Јелена Симић, која је, признаје, имала трему у првој емисији.

- Да, имала сам трему, тачније осећај одговорности да све прође како треба - изјавила је Јелена.

На питање сматра ли да ће бити достојна замена колегиници Кристини Раденковић, поручује:

- Кристина је моја драга колегиница коју ценим. Дала ми је корисне савете и подршку. ТВ "Слагалица” има свој устаљен концепт и мој задатак је да се уклопим најбоље што умем. Свако од нас има свој печат, не могу да личим ни на једну водитељку квиза, нити је то идеја - објашњава нова водитељка популарног квиза.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Добила је доста порука од пријатеља и колега када су је угледали на малим екранима, а било је и оних занимљивих.

- Сваки човек има неки свој угао посматрања. Критику прихватам, ако је добронамерна, јер сам свесна да је то начин да будем боља. Од коментара најзанимљивији су ми били "нова водитељка Слагалице, а није плава” - кроз смех прича Јелена.

Иначе, Јелена је родом из Сарајева, а у интервјуу за "Политикину ТВ ревију" рекла је да се са 12 година суочила са светом одраслих и да би се о њеном животу могао снимити филм.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".